Schuimrubber voor topdekmatrassen

Zoek je een kwaliteit schuimrubber die je kunt toepassen als topdekmatras om je te harde matras een soepeler comfort te geven? 
Voor dit product hebben we een aantal kwaliteiten schuimrubber om uw matrastopper weer van een topcomfort te voorzien. Je kunt deze producten op maat via onze webshop bestellen en in de bestaande hoes plaatsen. Wil je ook stoffering van je matrastopper? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via e-mail, telefoon, social media of kom langs in onze winkel.

Je matrastopper / topdekmatras opnieuw vullen met schuimrubber?
Allereerst adviseren wij voor goed slaapcomfort om te kiezen voor Koudschuim. Koudschuim is duurzaam, veerkrachtig, vormvast, soepel, goed ademend en vochtregulerend en uitermate geschikt als vulling voor topdekmatrassen / matrastoppers.

Onze topkwaliteit is met 100% zekerheid Topdekmatras Koudschuim sg80 zacht. Dit materiaal is uitermate comfortabel en ideaal voor zijslapers die vaak last hebben van 'slapende' armen en graag drukontlastig willen op schouders en heupen. Door de soepelheid en veerkracht van dit materiaal zorgt dit comfortschuim voor een heerlijk zacht slaapcomfort. Dankzij het hoge soortelijke gewicht heeft dit materiaal voldoende 'body' om, ondanks het zachte comfort, toch ook voldoende te dragen! Dit maakt de Koudschuim sg 80 zacht de ultieme topdekmatras kwaliteit.
Deze kwaliteit kan dagelijks worden gebruikt en wordt veelal toegepast in diktes van 5 t/m 8 cm dikte.

Een trede lager hebben we een Topdekmatras Koudschuim sg55 zacht.  De veerkracht van dit materiaal is prachtig en is de perfecte kwaliteit wanneer je goed comfort zoekt voor een scherpere prijs. Zoek je iets goeds maar ligt de SG80 net buiten je budget? Deze kwaliteit voor topdekmatrassen die dagelijks worden gebruikt en geschikt tussen de 5 t/m 8 cm dikte.

Zoek je een eenvoudige, tijdelijke of licht gebruikte vulling voor je topdekmatras dan kunt je wellicht nog denken aan onze Topdekmatras Koudschuim sg45. Een verende, goed ademende en vochtregulerende kwaliteit.


Onze stoffeerderij verzorgd ook maatwerk matrasen gestoffeerd in diverse kwaliteiten doeken. Informeer gerust naar de mogelijkheden!

Op basis van dit artikel adviseren we de volgende artikelen

-->
-->
-->
-->




onze vermelding op www.keurmerk.info