Schuimrubber voor uw barkruk of kruk

Je wil je barkruk of kruk voorzien van een nieuwe schuimrubber vulling? 

Een barkruk heeft in de meeste uitvoeringen een klein zitoppervlakte. Hierdoor is een stevige vulling aan te raden voor voldoende ondersteuning. Voor dit gebruik hebben we dan ook twee kwaliteiten geselecteerd die je prima kunt toepassen voor krukken.

Ons zitkussen Polyether sg 40 extra stevige kwaliteit is zeer geschikt voor barkrukken waar een dunne schuimlaag opgezet wordt van 2 t/m 5 centimeter dikte. Daarnaast ook prima te gebruiken voor dikkere kussens. Het materiaal geeft een stevige ondersteuning en is comfortabel genoeg om lange tijd op te zitten.

Heb je behoefte aan een vulling met wat meer veerkracht en comfort dan kun je denken aan het zitkussen Koudschuim Ultra Fresh SG 55 stevige kwaliteit om je barkruk een topkwaliteit vulling te geven. Dit product is geschikt vanaf 4 centimeter dikte als kussen op krukken en barkrukken.

Horeca & Stoffering
De Koudschuim Ultra Fresh SG 55 Stevige kwaliteit voldoet ook voor de horeca aan de brandveiligheid. Informeer naar de verschillende mogelijkheden voor het toepassen in openbare ruimtes. Certificaten kunnen geleverd worden.
Daarnaast is ons bedrijf ook gespecialiseerd in de stoffering van barkrukken, krukken en banken voor de horeca. Informeer naar de uitgebreide mogelijkheden die onze stoffeerderij jou of je bedrijf kan bieden.  Mail ons of bel ons  direct op 085 - 877 06 59 voor het aanvragen van een gratis offerte of meer informatie.

Op basis van dit artikel adviseren we de volgende artikelen

-->
-->




onze vermelding op www.keurmerk.info