< Heeft u een vraag? Direct hulp nodig?

Klantenservice

Telefonisch bereikbaar : 085 - 877 06 59
Dinsdag t/m vrijdag: 09:00 - 12:30 en van 13:00 - 17:00
Via Facebook: 7 dagen per week bereikbaar

Openingstijden Winkel / Showroom
Dinsdag t/m donderdagmiddag : 13:00 - 17:00
Zaterdag: 13:00 - 16:00 

Adresgegevens
Meubelstoffeerderij ten Caat / Schuimrubber.nl
Het Haagje 156
7906 AE in Hoogeveen
KVK : 04027085
Btw nr: NL083874987B01

E-mail : info@schuimrubber.nl

 
7 dagen per week bereikbaar via social media voor al uw vragen.

Sluiten

Wie zijn wij?

Over Ons

   
Schuimrubber.nl is de webwinkel van Meubelstoffeerderij ten Caat uit Hoogeveen. Al sinds 1979 is onze stoffeerderij een betrouwbaar adres voor vakkundige herstoffering van meubilair, kussens, matrassen en bedrijfsmeubilair.

Oprichter en eigenaar van de meubelstoffeerderij Bertus ten Caat zit al ruim 45 jaar in het meubelstoffeerdersvak en samen met zijn vrouw Lenie ten Caat staan zij aan de basis van dit familiebedrijf.
Sinds ruim 10 jaar is ook zoon Faeke ten Caat actief binnen het bedrijf als meubelstoffeerder en hij is de oprichter van Schuimrubber.nl. Faeke is verantwoordelijk voor alle internetactiviteiten en de aansturing ervan.
Marijke ten Caat, dochter van Bertus en Lenie verzorgd de administratie.

Natuurlijk bestaat niet het gehele bedrijf uit familieleden en hebben we óók een enthousiast team van productie- en klantenservicemedewerkers. Zo is Job verantwoordelijk voor de productie van kussens en matrassen die besteld worden op Schuimrubber.nl en verzorgen Harold, Lammert, Lenie, Petra en Bertus alle producten in onze stoffeerderij. 
Op het gebied van service, verkoop en administratie staan Fake, Leonie en Marijke u graag te woord.

Met ons kleine en hechte team proberen we u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Met een aankoop bij Schuimrubber.nl steunt u in ieder geval een relatief klein en hardwerkend familiebedrijf  waarbij persoonlijk contact de basis is van vertrouwen.

U bent van harte welkom tijdens openingsuren of op afspraak in ons bedrijf in Hoogeveen.

Wij verzorgen ondere andere de stoffering en producten voor:

                 

Een greep uit onze huidige opdrachtgevers en bedrijven waar wij projecten voor hebben verzorgd. 

Schuimrubber.nl in de Skoda TV commercial; "Groene letters"


Heeft u deze groene letters wel eens voorbij zien komen? Deze zijn geproduceerd door Schuimrubber.nl 

 


Meubelstoffeerderij ten Caat / Schuimrubber.nl 

Ons bedrijf is al sinds 1979 actief op het gebied van kwaliteitsstoffering van meubelen, kussens en matrassen. Door deze ruime ervaring en kennis zijn we gespecialiseerd in het vervaardigen van nieuwe en/of het opnieuw vullen én stofferen van zitkussens, rugkussen en matrassen op maat voor zowel particulieren als bedrijven.
Wij zijn van mening dat goede kwaliteit altijd overwint en dat aspecten als duurzaamheid en milieu een steeds belangrijkere rol innemen. 

Van links naar rechts : Onze eerste werkplaats in 1979 in Hollandscheveld. Chesterfield bank vervaardigd in onze stoffeerderij. Faeke ten Caat (oprichter schuimrubber.nl) op een groot blok schuimrubber.

Onze aanpak
Uw vragen en vooral uw persoonlijke wensen staan altijd centraal. Wij gaan voor u altijd op zoek naar de beste oplossing voor uw situatie, toepassing of probleem. Daarom luisteren we altijd goed naar uw vragen om u van vakkundig advies te kunnen voorzien.
Daarbij zeggen we eerlijk dat wij een helder en eerlijk advies belangrijker vinden dan alleen maar het aanbieden van de scherpste prijs. Natuurlijk, de prijs moet een goede en eerlijke prijs zijn!
Uiteraard denken we graag met u mee wanneer uw budget niet toereikend is voor de beste oplossing. Met creatieve oplossingen is er namelijk veel mogelijk.

Meedenken en de juiste vragen stellen vinden wij dan ook essentieel en belangrijk omdat het kiezen van het juiste schuimrubber afhankelijk is van vele facturen waarbij we u vakkundig kunnen adviseren.
'Iedereen' kan schuimrubber verkopen en er zijn dan ook vele aanbieders die stunten met scherpe en betaalbare prijzen. Onze focus ligt op kwaliteit voor een goede prijs.

Dit geldt niet alleen voor het schuimrubber maar ook zeer zeker voor de producten die worden vervaardigd in onze stoffeerderij zoals de meubelstoffering van meubilair, kussens en matrassen.

Uw bestelde maatwerkproducten worden allemaal in eigen huis geproduceerd. Deze vervaardigen wij met grote zorg en alles wordt, uiteraard met behulp van snijmachines, met 'de hand' vervaardigd. 


Maatwerkstoffering van een fauteuil in onze stoffeerderij en een plaat gesneden met onze horizontale platenzaag. Zo snijden we elke gewenste dikte.

Nazorg, garantie en service
Natuurlijk maakt ook ons bedrijf wel eens een foutje! Want waar gewerkt wordt worden soms fouten gemaakt.
Neem bij het geval van een schade of ontevredenheid over een bestelling altijd direct telefonisch contact met ons op. Onze vriendelijke medewerkers zullen direct voor u gaan kijken naar uw klacht en waar mogelijk lossen we het direct op. 
Ons motto is wat dat betreft simpel gesteld 'niet moeilijk doen' en het probleem daadkrachtig en zo snel als mogelijk oplossen. Uiteraard moet de klacht gegrond zijn maar in 95 procent van de gevallen is er een simpele en snelle oplossing mogelijk.
Bijkomend voordeel is dat we een stenen winkel hebben zodat u altijd bij ons langs kunt komen tijdens openingsuren.

Door deze filosofie en manier van werken hopen we van u een tevreden klant te maken die plezier heeft van zijn product. Want uiteindelijk is dát ons visitekaartje.


Maatwerk poefs en kussens worden vervaardigd in ons eigen atelier


Keuzes 
Schuimrubber is een uitgebreide samenvattende term voor comfortschuimen in een heel breed aanbod in kwaliteiten voor zitkussens, rugkussens, matrassen, panelen, etcetera. Voor elke toepassing is er een goedkope oplossing mogelijk maar het belangrijkste is om te kijken of deze goedkope oplossing uw problemen oplost of 'ellende' alleen maar tijdelijk oplost. Hierin zullen we u altijd een eerlijk advies geven en de voor- en nadelen van de diverse keuzes voor u op een rij zetten.
Want, wanneer een goedkope oplossing voldoende is gaan we het natuurlijk niet onnodig ingewikkeld voor u maken. 
Hierin gaan we altijd samen met u kijken naar de diverse mogelijkheden, voors en tegens op basis van onze ervaring.
U kunt daarom voor een gedegen en vrijblijvend advies bij ons langskomen in onze winkel in Hoogeveen, bellen met onze klantenservice, mailen of chatten op de website of via social media uw vragen stellen. We staan graag voor u klaar.


Zo worden de schuimrubber blokken geleverd door een van onze Nederlands fabrikanten

Familiebedrijf
Schuimrubber is feitelijk maar één van de producten die ons bedrijf toepast en verwerkt. Uiteraard is de term Schuimrubber een verzamelnaam van diverse types Polyether. Inmiddels kunt u bij ons terecht voor tientallen kwaliteiten en leveren we uw maatwerk in elke gewenste kwaliteit en comfort.
U bent bij ons welkom als particulier of als zakelijke klant. Of het nu gaat om een eenvoudig stoelkussen of een groot project. Neem gerust contact met ons op voor advies.


Ruim 40 jaar geleden begon onze eigenaar Bertus ten Caat met zijn stoffeerderij in Hollandscheveld. Hij is inmiddels een van de meest ervaren meubelstoffeerders in Nederland.
De kwaliteit van onze producten en de bewaking ervan is voor ons erg belangrijk. Wij werken daarom alleen met A kwaliteit schuimen en verwerken nooit restpartijen of producties van onze fabrikanten waarin fouten zitten (zogenaamde goedkopere B kwaliteiten). 
Door de ruime ervaring van ons bedrijf weten we wat de kwaliteit doet met de levensduur van het product en hierover proberen wij eerlijk en transparant te adviseren op onze website. 
Heeft u desondanks vragen over de diverse kwaliteiten? Neem dan gerust eens contact met ons op of kom eens langs in onze showroom in Hoogeveen.

 
De eerste werkplaats van Meubelstoffeerderij ten Caat in Hollandscheveld in de jaren 70.

Zoon Fake ten Caat is rond 2006 in het bedrijf begonnen van zijn vader en heeft de opleiding tot meubelstoffeerder in Groningen en in de praktijk bij vader Bertus doorlopen. Een vak waarin de praktijk natuurlijk de belangrijkste leermeester is.
In 2010 kwam Fake op het idee om het bedrijf van vader meer op de kaart te zetten op internet en samen met goede vriend Jeroen de Vries, en zijn bedrijf Beying, is de stap gezet naar het internet met een échte webwinkel.
Inmiddels zijn we één van de grootste online webshops op het gebied van schuimrubber zitkussens, rugkussens, matrassen en nog veel artikelen zoals meubelstoffen, outdoorstoffen, poefs en maatwerk producten.
En daar zijn we best een beetje trots op! We werken dan ook met veel plezier aan het constant verbeteren van onze producten, diensten en website.


Links; Bertus geeft een workshop knopen zetten. Rechts: Zoon Fake tijdens de open bedrijvendagen.

Familiebedrijf

Naast Fake en Bertus zijn ook de vrouw van Bertus, Lenie, en dochter Marijke actief binnen het bedrijf. Zelfs kleinzoon Jurgen is veel te vinden in het bedrijf van opa, oma en oom en tante. 
Maar niet alleen de familie is een drijvende kracht achter het succes van het bedrijf. Ook de rest van het team, waar we trots op zijn, wordt gevormd door een leuk en divers team met Maartje Kuijf en Trijnie van der Vinne als vriendelijke en behulpzame klantenservice.
Pascal Hoekema en Job Beeftink zijn onze harde werkers in de schuimproductie en Lammert Lenten werkt hard met Bertus in de meubelstoffering. Lenie ten Caat is verantwoordelijk voor ons naaiatelier waarin we vele poefs, kussens en tuinsets voor u op maat maken en Marijke ten Caat verzorgt onze administratie.

Ons team staat graag voor u klaar om u te voorzien van het juiste advies, om uw bestelling op maat te maken en tijdig te leveren en uw bestelling in goede banen te leiden.
Mocht er onverhoopt iets misgaan of heeft u onze service nodig? Neem dan gewoon even contact met ons op en dan lossen we dat samen op een goede manier op. 

Geen enkel bedrijf is perfect en ook wij maken, ondanks onze zorgvuldige aandacht, wel eens een foutje. Het belangrijkste vinden wij dat uw klacht wordt opgelost en dat we samen tot een goede oplossing komen. 


Lenie ten caat, Marijke ten Caat en eigenaar Bertus ten Caat.

 

Enkele meubelen die zijn gestoffeerd in onze meubelstoffeerderij. Van caravanbed tot luxe chesterfieldbank tot projectmeubilair voor de horeca.

 

 


 

Geschiedenis van onze Meubelstoffeerderij


Onze stoffeerderij werd in 1979 gesticht door Bertus ten Caat. En inmiddels een heus familiebedrijf met Lenie en Fake ten Caat die naast Bertus actief zijn in het bedrijf.

Bertus ten Caat
Bertus ten Caat kwam in 1967, 15 jaar oud, min of meer toevallig aan het werk bij een gerennommeerde woninginrichting: de fa. Sipkema in de Krim (O).
Zijn directe leermeester was een man die al vele jaren in het vak als meubelstoffeerder werkte: Freek Pasveer.
Vanaf 1970 werkte Bertus als meubelstoffeerder bij Jan de Boer en Taberna in Hoogeveen, beide eveneens bedrijven met een zeer goeie naam.


Sinds 1979 een vertrouwd adres
In 1979 waagde Bertus het voor zichzelf te beginnen. In die jaren voltooide hij ook de opleiding tot meester-stoffeerder. In de afgelopen ruim 35 jaar is de naam van de Ambachtelijke Meubelstoffeerderij Bertus ten Caat in een groot gebied bekend geworden.


Het devies van het bedrijf is: “We doen het nawerk vooraf!”

Dat betekent dat er hoge eisen worden gesteld aan het stoffeerwerk en het vervangen van schuimrubber / schuimplastic. Elk afgeleverd opnieuw bekleed meubel is een visitekaartje van het bedrijf en moet er dan ook perfect uitzien.


Stofferen / Schuimrubber vervangen
Uw bank / banken, fauteuils, stoelen, caravans, campers, boten, tuinmeubelen en loungesets stofferen wij op de wijze zoals ze zijn ontworpen.
We herstellen moderne en antieke stofferingen, vervangen schuimrubber kussens, maken nieuwe polyether, koudschuim (hr schuim) of Pantera kussens en restaureren ook het houtwerk. Ook wordt het schuimrubber, ook wel comfortschuimen genoemd, afgedekt met materialen als fiberfill / dacron of tricot.
Dit om te snelle slijtage van stof te voorkomen. Deze artikelen zijn natuurlijk ook verkrijgbaar in onze webwinkel.
Advies over het gebruik hiervan kunt u per e-mail of telefonisch aanvragen. Bij herstoffering is het zeer belangrijk dat het fundament van het meubel goed wordt gerestaureerd. Alleen dan kan na het opnieuw bekleden uw meubel weer jarenlang een goed zitcomfort brengen!Familiebedrijf
Werkte echtgenote Lenie al regelmatig mee in het bedrijf, sinds 2006 is ook zoon Fake ten Caat werkzaam als stoffeerder. Ook hij volgde de opleiding, in Groningen, en werd in de praktijk van de eigen stoffeerderij opgeleid door Bertus. Gezamenlijk wordt nu de meubelstoffeerderij opgestuwd in de vaart der volkeren. .
In de meubelstoffeerderij aan het Hollandscheveldse Opgaande in Hollandscheveld wordt met liefde alles wat denkbaar is opnieuw bekleed en vervangen wij het schuimrubber: van motorzadel tot Rolf Benz bankstel, van kinderstoel tot opstapfauteuil, van los kussentje voor de keukenstoel tot het complete interieur van theater of bioscoop!  

Ambachtelijk Meubelstoffeerderij Bertus ten Caat bekleedt en restaureert uw antieke museumstukken maar ook de moderne designmeubelen. Schuimrubberkopen.nl is gebaseerd op vakkennis en vakmanschap en geeft adviezen op maat, gericht op uw situatie. Schuimrubber laten snijden / lijmen en nieuwe kussens kopen doe je nu online vanuit: Zeeland, Utrecht, Groningen, Drenthe, Friesland, Overijssel, Gelderland, Noord-Holland, Zuid-Holland, Noord-Brabant, Flevoland en Limburg en Belgie!

U bent van harte welkom, Bertus, Fake en Lenie ten Caat! 

Schuimrubber.nl
Of u nu schuimrubber zoekt in Groningen, Rotterdam, Amsterdam, Utrecht, Delft, Leeuwarden, Breda, Zwolle, Haarlem, Hoogeveen, Eindhoven, Den Haag of Antwerpen. Bij Schuimrubberkopen.nl kunt u uw schuimrubber laten lijmen, op maat laten snijden en natuurlijk in onze online winkel bestellen! 

 

10Cats:
TenCats design is nu ook te bezoeken in Duitsland : http://www.tencats.de