< Heeft u een vraag? Direct hulp nodig?

Klantenservice

Telefonisch bereikbaar : 085 - 877 06 59
Dinsdag t/m vrijdag: 09:00 - 12:30 en van 13:00 - 17:00
Via Facebook: 7 dagen per week bereikbaar

Openingstijden Winkel / Showroom
Dinsdag t/m donderdagmiddag : 13:00 - 17:00
Zaterdag: 13:00 - 16:00 

Adresgegevens
Meubelstoffeerderij ten Caat / Schuimrubber.nl
Het Haagje 156
7906 AE in Hoogeveen
KVK : 04027085
Btw nr: NL083874987B01

E-mail : info@schuimrubber.nl

 
7 dagen per week bereikbaar via social media voor al uw vragen.

Sluiten

Matras

Wilt u een schuimrubber matras kopen of maken? Ten Caat kan uw schuimrubber matras snijden op elke gewenste afmeting en in elke gewenste vorm en kwaliteit. Zo maken wij polyether, koudschuim of traagschuim voor u op maat voor gebruik in uw boxspring, caravan,vouwwagen, wiegje, boot of kindermatras.. Op deze pagina kunt u kiezen voor welke toepassing u schuimrubber zoekt. U kunt vervolgens een materiaal kiezen en zelf de prijs van uw schuimrubber matras online uitrekenen.

Schuimrubber voor Matrassen

Welk schuimrubber kunt u gebruiken voor matrassen? Voor elk type matras op maat hebben wij kwaliteiten schuimrubber welke toegepast kan worden.
meer informatie

Schuimrubber voor Topdekmatrassen

U zoekt schuimrubber voor uw topdekmatras? In ons assortiment vindt u kwaliteiten die uw te harde matras weer comfortabel, soepel en veerkrachtig maakt.
meer informatie

Schuimrubber voor Babymatrassen

U zoekt een nieuwe vulling voor uw babymatras of wiegje? Hier vindt u de geschikte types schuimrubber voor babymatrassen op maat. Deze kwaliteit zijn geproduceerd in Nederland en voldoen aan strenge eisen. Deze kwaliteiten zijn CFK vrij.
meer informatie

Schuimrubber voor Kindermatrassen

Zoekt u schuimrubber voor een kindermatras op maat? Hier vindt u enkele zeer geschikte kwaliteiten voor kindermatrassen.
meer informatie

Schuimrubber tussen matrassen

U zoekt een opvulstuk voor matrassen? Wij hebben hier diverse kwaliteiten voor die u gemakkelijk en snel kunt toepassen als opvulstrook of om de overgebleven ruimte tussen matras en bed op te vullen.
meer informatie

Schuimrubber voor splitmatras

Zoekt u schuimrubber voor uw splitmatras? Wij kunnen dit geheel voor u op maat maken inclusief een ingesneden split zodat u de vulling in uw bestaande hoes kunt plaatsen. Deze kwaliteiten zijn flexibel en geschikt voor verstelbare bedbodems.
meer informatie

Populaire producten