Binnenkussens voor Hoooked

Je wilt aan de slag met het haken van het Hoooked poef pakket? Onze Hoooked poef vullingen zijn speciaal ontwikkeld in samenwerking met Hoooked voor een zo mooi mogelijk eindresultaat. 
Onze kussens worden in eigen huis geproduceerd en voorzien van hoogwaardige kwaliteit schuimrubber vlokkenvulling uit eigen productie. Deze vlokkenvulling produceren wij zelf met onze eigen 'vlokkenmolen'.
Met deze molen worden polyethers en koudschuimen, die niet meer kunnen worden gebruikt in de productie van kussens en matrassen vanwege de te kleine afmetingen, vervlokt tot vulling. Dit voorkomt onnodig afval en zorgt voor een hoge kwaliteit vulling, omdat in onze kussens nooit  gerecycled (2ehands) schuimrubber gaat. 


Met onze vlokkenmolen(links) en kussenvuller(rechts) zijn we in staat hoogwaardige vulling te creeren in onze handgemaakte kussens.

Onze binnenkussens worden in eigen naaiatelier vervaardigd en naast de machinale vulling met de hand extra bijgevuld. Dit maakt onze kussens geliefd omdat ze door deze extra aandacht en handelingen, die arbeidsintensief zijn, een beter eindresultaat bieden. Onze kussens onderscheiden zich dan ook enorm ten aanzien van vulling en aandacht voor kwalitatief hoogwaardig eindproduct. Mede daarom zijn wij leverancier van vele creatieve winkels en de producent Hoooked Zpagetti.

Gebruik
De vullingen zijn veerkrachtig en goed gevuld en worden het meest toegepast als sierkussen. Ook kan dit materiaal licht worden gebruikt om op te zitten.

Voor ons totale assortiment binnenkussens poefs, zitzakken en kussens kun je eens een kijkje nemen bij ons eigen merk 10Cats op www.10cats.nl

Op basis van dit artikel adviseren we de volgende artikelen

--> -->




onze vermelding op www.keurmerk.info