Kwaliteitskeuze Rugkussen

De vulling van rugkussens wordt natuurlijk veel minder zwaar belast dan een zitkussen. Dit betekend dat de rugkussens van schuimrubber minder snel verarmen in vergelijking tot de zitkussens.

Licht gebruik
Voor rugkussens die licht worden gebruikt kunt u denken aan Polyether rugkussens. Polyether is een prima materiaal dat zeer goed kan worden toegepast in rugkussens. 
Denkt u daarbij aan Polyether sg 25 als lichtst toepasbare kwaliteit. Ook Polyether sg 35 (stevig) of de Polyether sg 40 zacht zijn goed toepasbaar in het lichtere segment.
Deze kwaliteit zijn prima geschikt voor rugkussens die licht worden gebruikt zoals de rugkussens in tuinsets, caravan, camper en boot.

  • Veel gebruikte budget oplossing
  • Geschikt voor tuinmeubelen, caravan / camperkussens en bootkussens
  • Toepasbaar in licht gebruikte meubelel 

Normaal tot intensief gebruik

Wanneer u een rugkussen zoekt met meer veerkracht dan adviseren we Koudschuim. Koudschuim is vormvaster dan Polyether en biedt vooral een betere veerkracht wat zorgt voor een prettiger comfort en ondersteuning.
Denkt u daarbij aan de kwaliteiten Koudschuim sg 30 extra zacht, Koudschuim sg 45 soft en Pantera sg 52 soft voor soepele zachte kwaliteiten. Koudschuim sg 30 zacht is de zachtste kwaliteit en is zeer geschikt als vervanging voor bijvoorbeeld veren en losse vulmaterialen. Wilt u iets meer 'body' en een goede ondersteuning en veerkracht dan adviseren we Koudschuim sg 45 soft.
Voor het ultieme zachte, veerkrachtige en ondersteunende rugkussen kunt u denken aan Pantera sg 52 soft.

Deze kwaliteiten zijn zeer geschikt voor de vulling van rugkussens waarbij u meer waarde hecht aan een hoger comfort, langere levensduur en hogere veerkracht en vormvastheid. De zachte kwaliteiten zijn het meest optimaal vanaf een dikte van 8 centimeter.

U doet er dus altijd verstandig aan om bij uw keuze te kijken naar de intensiteit van het gebruik en uw wensen ten aanzien van duurzaamheid, veerkracht en comfort. Voor persoonlijk advies kunt u natuurlijk contact met ons opnemen.

Kwaliteit
Al onze schuimen worden in Nederland & België gefabriceerd en zijn altijd van A kwaliteit. Wij kopen geen B keuze schuimen op, géén restpartijen en staan garant voor een goede kwaliteit schuimrubber die aan strenge kwaliteitseisen voldoen. Onze schuimen zijn CFK vrij. - See more at: http://www.schuimrubber.nl/blog/entry/kwaliteitskeuze_zitkussens/#sthash.FHHPWVzX.dpuf

Copyright © Schuimrubber.nl 

Op basis van dit artikel adviseren we de volgende artikelen

-->

Polyether Sg 28 Stevig

Stevig polyether geschikt als (budget) rugkussen, verpakkingen, panelen en meer.
bestel
-->

Polyether Sg 35 Stevig

  • Basiskwaliteit
  • Geschikt voor licht gebruik
  • Prima ondersteuning
bestel
-->
-->

Koudschuim Sg 45 Zacht

  • Basiskwaliteit
  • Geschikt voor normaal gebruik
  • Goede en veerkrachtige ondersteuning
bestel
-->
-->




onze vermelding op www.keurmerk.info