Schuimrubber voor je eetkamerstoel

Eetkamerstoelen worden normaal gesproken dagelijks gebruikt en zijn in de praktijk vaak van een te licht schuimrubber voorzien. De losse kussentjes die je bij veel (woon) winkels kunt kopen zijn vaak voorzien van inferieure kwaliteiten schuimrubber of te lichte kwaliteiten ten aanzien van de intensiteit van gebruik of het gewicht van de gebruiker. Hierdoor zit je vaak na korte tijd alweer op het hout..

Omdat je tijdens het eten of gebruik van de keukentafel comfortabel wilt kunnen zitten geven wij hier adviezen hoe je dat comfort kunt verbeteren.

Welke kwaliteit schuimrubber is geschikt voor losse eetkamerstoel kussens?

In veel gevallen worden er losse kussens op eetkamerstoelen gebruikt. Deze kussens zijn gemakkelijk te voorzien van een nieuwe schuimrubber vulling. 

Wij adviseren voor deze toepassing minimaal een goede kwaliteit zoals onze Zitkussen Polyether SG40 extra stevig. Wil je een vormvastere kwaliteit dan adviseren we Zitkussen Koudschuim SG45 stevig.
Voor het ultieme zitcomfort én een lange levensduur kies je voor de zitkussen Koudschuim Ultra Fresh SG 55 stevige kwaliteit.

Welke dikte past u toe?
De minimale dikte voor een goed zitcomfort is 4 centimeter; hiervoor zijn de Polyether Sg40 en Koudschuim Ultra Fresh SG 55 geschikt omdat deze voldoende stevigheid hebben voor voldoende ondersteuning.
Bij diktes vanaf 5 a 6 centimeter zijn de drie bovengenoemde kwaliteiten geschikt.

Het comfort van deze stevige kwaliteiten is prettig en soepel. 'Stevig' is zeker niet hard op deze diktes en geschikt voor bijna iedereen. Voor zwaardere personen adviseren we ten allen tijde de  Koudschuim Ultra Fresh SG 55 stevig vanwege iets meer 'body'.




Eetkamerstoel kussens door ons voorzien van een goede kwaliteit  Koudschuim met complete stoffering met mooie meubelstof.

Mijn eetkamerstoel is gestoffeerd, kan ik desondanks het zitcomfort verbeteren?
Ja, het zitcomfort van deze meubelen is prima te verbeteren. In de praktijk komen wij veel van dit type meubelen tegen waarbij het zitcomfort na 1 of 2 jaar gebruik te wensen overlaat. Onze stoffeerderij is heel goed in staat dit zitcomfort voor je te verbeteren; zelfs beter dan het origineel!
Ons bedrijf heeft ruim 40 jaar ervaring in het verbeteren van zitcomfort van meubelen. Voor elke situatie hebben wij een oplossing dus neem gerust contact met ons op.
Kun je dit zelf doen? Dat is mogelijk mits je de juiste hoeveelheid tijd en middelen tot je beschikking hebt. Wij hebben de materialen en gereedschappen indien je graag zelf aan de slag wilt. Neem contact met ons op voor advies.


Deze mooie set unieke eetkamerstoelen voorzien van het beste schuimrubber en volledig gestoffeerd in onze stoffeerderij.
 

Op basis van dit artikel adviseren we de volgende artikelen

-->
-->
-->




onze vermelding op www.keurmerk.info