Schuimrubber voor je bank

Je wil bank kussens opvullen met koudschuim of opvullen met veren? Je bent benieuwd naar de kosten van het opvullen van je bank en je wil zelf kussen opvullen of de bank vulling laten vervangen door een vakkundig bedrijf?

Bij ten Caat zijn we gespecialiseerd in het vervangen van bankstelkussens en kussenvulling en bovenal het verbeteren van het zitcomfort.

Bank kussens opvullen en kosten
Je wilt simpelweg weer lekker zitten op je bankstel terwijl je geniet van je welverdiende rust. Je wilt gewoon gezellig en comfortabel een avondje Netflix kijken zonder de irritatie van een slecht zit (en lig) comfort.

Om deze problemen op te lossen hebben we gelukkig vele mogelijkheden! Je kunt simpel en snel via onze zitkussen op maat module online je eigen vullingen bestellen in alle veel voorkomende vormen en modellen. Indien het model online niet beschikbaar is kun je contact met ons opnemen want wij kunnen elk model kussen opnieuw vullen.
 
Wij adviseren voor een goed comfort te kiezen voor een goede kwaliteit Koudschuim SG45 of een Ultra Fresh SG 55. 
Koudschuim is een duurzaam en bovenal veerkrachtig, vormvast en comfortabel materiaal waarmee je het zitcomfort weer naar ongekende hoogte brengt. Je kunt in de zitkussen op maat module een keuze maken uit de door ons geadviseerde vullingen. Wanneer het zitcomfort van de bank slecht is ervaar je in veel gevallen ook problemen met de rugkussens. Wij adviseren echter om eerst de zitkussens van je meubel te vervangen voordat je de rugkussens vervangt.
Uit onze ervaring is gebleken dat de tekortkoming van de rugkussens vaak veroorzaakt wordt door het uit balans geraakte zitcomfort vanwege het wegzakken van de zitting.
Wanneer je de zitkussens hebt vervangen zijn de rugkussens in veel gevallen geen probleem meer. 

Bankstel opvullen aan huis

Indien het gaat om het vervangen van vullingen van losse kussens kunnen we je  bankstelkussens 'op afstand' maken of je bent van harte welkom in onze winkel in Hoogeveen. Wanneer het een vaste stoffering betreft zijn er óók mogelijkheden en kan je het beste contact opnemen met onze klantenservice.

Op basis van dit artikel adviseren we de volgende artikelen

-->
-->
onze vermelding op www.keurmerk.info