Zachte matrastoppers

U zoekt een kwaliteit schuimrubber die u kunt toepassen als topdekmatras om uw te harde matras een soepeler comfort te geven? 
Voor dit product hebben we een aantal kwaliteiten schuimrubber om uw matrastopper weer van een topcomfort te voorzien. U kunt deze producten op maat via onze webshop bestellen en in de bestaande hoes plaatsen. Wilt u ook stoffering van uw matrastopper? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via e-mail, telefoon, social media of kom langs in onze winkel.

Uw matrastopper / topdekmatras opnieuw vullen met schuimrubber?
Allereerst adviseren wij voor goed slaapcomfort om te kiezen voor Koudschuim. Koudschuim is duurzaam, veerkrachtig, vormvast, soepel, goed ademend en vochtregulerend en uitermate geschikt als vulling voor topdekmatrassen / matrastoppers.

Onze topkwaliteit is met 100% zekerheid Topdekmatras Ultra HR80 zacht. Dit materiaal is uitermate comfortabel en ideaal voor zijslapers die vaak last hebben van 'slapende' armen en graag drukontlastig willen op schouders en heupen. Door de soepelheid en veerkracht van dit materiaal zorgt dit comfortschuim voor een heerlijk zacht slaapcomfort. Dankzij het hoge soortelijke gewicht heeft dit materiaal voldoende 'body' om, ondanks het zachte comfort, toch ook voldoende te dragen! Dit maakt de Koudschuim sg 80 zacht de ultieme topdekmatras kwaliteit.
Deze kwaliteit kan dagelijks worden gebruikt en wordt veelal toegepast in diktes van 5 t/m 8 cm dikte.

Een trede lager hebben we een Topdekmatras Royal HR65 zacht. Het 'broertje' van de Koudschuim sg 80 zacht staat ook garant voor topcomfort. De veerkracht van dit materiaal is prachtig maar iets minder veerkrachtig dan de sg80 kwaliteit. Desondanks een fantastische kwaliteit voor topdekmatrassen die dagelijks worden gebruikt en geschikt tussen de 5 t/m 8 cm dikte.

Zoekt u een goede kwaliteit maar is uw budget niet toereikend voor de HR65 of HR80? Dan is onze topdekmatras Deluxe HR55 een prima alternatief. Deze soepele kwaliteit met mooie vormvaste eigenschappen heeft een prima kwaliteit en is soepel en zacht. Het materiaal is prima ademend, vochtregulerend en vormvast. Deze kwaliteit kan dagelijks worden gebruikt en wordt veelal toegepast in 5 t/m 8 centimeter dikte.

Zoekt u een eenvoudige, tijdelijke of licht gebruikte optie dan kunt u wellicht nog denken aan onze Topdekmatras Basic HR45. Een verende, goed ademende en vochtregulerende kwaliteit.


Onze stoffeerderij verzorgd ook maatwerk matrasen gestoffeerd in diverse kwaliteiten doeken. Informeer gerust naar de mogelijkheden!

Op basis van dit artikel adviseren we de volgende artikelen

-->
-->
-->
-->
onze vermelding op www.keurmerk.info