Schuimrubber voor je bank

Je wil de kussens van je bank of bankstel opvullen met nieuwe vulling koudschuim of polyether? Je bent benieuwd naar de kosten van het opvullen van je bank en je wil zelf kussen opvullen of de bank vulling laten vervangen door een vakkundig bedrijf?

Bij ten Caat zijn we gespecialiseerd in het vervangen van bankstelkussens en kussenvulling en bovenal het verbeteren van het zitcomfort.

Bank kussens opvullen en kosten
Je wilt simpelweg weer lekker zitten op je bankstel terwijl je geniet van je welverdiende rust. Gewoon gezellig en comfortabel een avondje Netflix kijken zonder de irritatie van een slecht zit (en lig) comfort.

Om deze problemen op te lossen hebben we gelukkig vele mogelijkheden! Je kunt simpel en snel via onze zitkussen op maat module online je eigen vullingen bestellen in alle veel voorkomende vormen en modellen. Indien het model online niet beschikbaar is kun je contact met ons opnemen want wij kunnen elk model kussen opnieuw vullen.
 
Welke kwaliteit moet ik hebben?
Voor het bankstel waar je dagelijks gebruik van maakt adviseren we een Koudschuim met een soortelijk gewicht (SG) van minimaal 40. Hoe hoger deze SG waarde hoe zwaarder het materiaal en hoe hoger dekwaliteit en duurzame eigenschappen.

Wij adviseren voor een goed comfort te kiezen voor een goede kwaliteit Koudschuim SG45 of een Pantera sg 52 stevig of medium. Dit zijn de drie kwaliteiten die jarenlang plezier bieden.
 
Koudschuim is een duurzaam en bovenal veerkrachtig, vormvast en comfortabel materiaal waarmee je het zitcomfort weer naar ongekende hoogte brengt. Je kunt in de zitkussen op maat module een keuze maken uit de door ons geadviseerde vullingen. 



Wanneer het zitcomfort van de bank slecht is ervaar je in veel gevallen ook problemen met de rugkussens. Wij adviseren echter om eerst de zitkussens van je meubel te vervangen voordat je de rugkussens vervangt.
Uit onze ervaring is gebleken dat de tekortkoming van de rugkussens vaak veroorzaakt wordt door het uit balans geraakte zitcomfort vanwege het wegzakken van de zitting.
Wanneer je de zitkussens hebt vervangen zijn de rugkussens in veel gevallen geen probleem meer. Indien de rugkussens echt op zijn kunnen we daarin natuurlijk meedenken in de beste oplossing.

Bankstel opvullen aan huis

Indien het gaat om het vervangen van vullingen van losse kussens kunnen we je  bankstelkussens 'op afstand' maken of je bent van harte welkom in onze winkel in Hoogeveen. Wanneer het een vaste stoffering betreft zijn er óók mogelijkheden en kan je het beste contact opnemen met onze klantenservice.

Op basis van dit artikel adviseren we de volgende artikelen

-->

Koudschuim Sg 45 Stevig

  • Comfortabel zitten
  • Goede ondersteuning
  • Voor binnen én buiten
  • Check productpagina voor uitgebreide informatie
bestel
-->

Pantera® SG52 Medium

  • Topkwaliteit
  • Geschikt voor intensief gebruik
  • 7 jaar fabrieksgarantie
  • Check productpagina voor uitgebreide informatie
bestel
-->

Pantera SG52 Stevig

  • Topkwaliteit
  • Geschikt voor intensief gebruik
  • 7 jaar fabrieksgarantie
  • Check productpagina voor uitgebreide informatie
bestel




onze vermelding op www.keurmerk.info