Over Ons

Bent u op zoek naar kwalitatief hoogwaardige stoffering van uw meubels, kussens, matrassen of bedrijfsmeubilair? Dan bent u bij Schuimrubber.nl aan het juiste adres! Onze webwinkel is onderdeel van Meubelstoffeerderij Ten Caat, een familiebedrijf dat al sinds 1979 garant staat voor vakmanschap en betrouwbaarheid.

Onze oprichter en eigenaar Bertus ten Caat heeft meer dan 50 jaar ervaring in het stoffeerdersvak en heeft zijn passie doorgegeven aan zijn zoon Fake ten Caat, die sinds 2010 verantwoordelijk is voor Schuimrubber.nl. Samen met ons kleine, hechte team staan wij voor u klaar om u zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Bij Schuimrubber.nl krijgt u persoonlijke aandacht en kunt u rekenen op de beste service. Bovendien steunt u met uw aankoop een hardwerkend familiebedrijf dat altijd voor u klaarstaat. U bent van harte welkom om ons te bezoeken tijdens openingsuren of op afspraak in ons bedrijf in Hoogeveen.

Kies voor vakmanschap en betrouwbaarheid en shop nu bij Schuimrubber.nl!

 

Een greep uit onze huidige opdrachtgevers en bedrijven waar wij projecten voor hebben verzorgd:

 

                                                         

 

Meubelstoffeerderij Ten Caat/Schuimrubber.nl biedt al sinds 1979 kwalitatief hoogwaardige stoffeer- en bekledingsservices voor meubels, kussens en matrassen. Met onze uitgebreide ervaring en expertise zijn we gespecialiseerd in het maken van nieuwe en/of het vullen en bekleden van op maat gemaakte zitkussens, rugkussens en matrassen voor zowel particulieren als bedrijven. Wij geloven dat goede kwaliteit altijd wint en dat factoren zoals duurzaamheid en het milieu een steeds belangrijkere rol spelen.

Onze aanpak: samenwerken met u

Wij vinden het belangrijk om uw vragen en persoonlijke wensen op de eerste plaats te zetten. We streven ernaar om de beste oplossing te vinden voor uw situatie, toepassing of probleem. Daarom luisteren we goed naar uw vragen om u deskundig advies te kunnen geven. We geven de voorkeur aan eerlijkheid en transparantie in ons advies in plaats van simpelweg de laagste prijs aan te bieden. Natuurlijk moet de prijs redelijk en eerlijk zijn, en we stellen creatieve oplossingen voor wanneer uw budget beperkt is.

Wij vinden het essentieel om met u samen te werken en de juiste vragen te stellen, omdat de keuze voor het juiste schuim afhankelijk is van verschillende factoren en we u graag professioneel advies willen geven. Veel schuimrubberleveranciers bieden lage prijzen, maar onze focus ligt op kwaliteit voor een eerlijke prijs. Deze filosofie geldt niet alleen voor schuimrubber, maar ook voor onze stoffeerproducten zoals meubels, kussens en matrassen, die allemaal met veel zorg en precisie in eigen huis worden geproduceerd, met behulp van zowel geautomatiseerde als handmatige methoden.

Service na verkoop, garantie en klantenservice

Wij begrijpen dat er fouten kunnen worden gemaakt, daarom verzoeken wij u om ons direct te contacteren als u problemen heeft met uw bestelling. Ons vriendelijke personeel zal uw klacht onderzoeken en het probleem zo snel mogelijk oplossen. Ons motto is "Maak het niet moeilijk" en we streven ernaar om problemen efficiënt en effectief op te lossen. Natuurlijk moet de klacht geldig zijn, maar in 95 procent van de gevallen kunnen we een snelle en eenvoudige oplossing vinden. Bovendien is onze fysieke winkel tijdens kantooruren geopend, zodat u ons altijd kunt bezoeken.

Uiteindelijk is ons doel om u als tevreden klant te maken die geniet van onze producten. Deze filosofie en aanpak definiëren ons merk en onze reputatie.


                                            
Van links naar rechts : Onze eerste werkplaats in 1979 in Hollandscheveld. Chesterfield bank vervaardigd in onze stoffeerderij. 

                                               
Maatwerkstoffering van een fauteuil in onze stoffeerderij en een plaat gesneden met onze horizontale platenzaag. Zo snijden we elke gewenste dikte.Maatwerk poefs en kussens worden vervaardigd in ons eigen atelier
Zo worden de schuimrubber blokken geleverd door een van onze Nederlands fabrikanten


Links; Bertus geeft een workshop knopen zetten. Rechts: Zoon Fake tijdens de open bedrijvendagen.

Enkele meubelen die zijn gestoffeerd in onze meubelstoffeerderij. Van caravanbed tot luxe chesterfieldbank tot projectmeubilair voor de horeca.

 


 


onze vermelding op www.keurmerk.info