Schuimrubber voor caravankussens

Zakken de zitkussens van je caravan zo ver door dat je inmiddels letterlijk op de planken zit? Dan is het vervangen van de schuimrubber vulling van je caravankussens een goed idee.

Zitcomfort in caravans verbeteren?

De ervaring heeft ons geleerd dat het zitcomfort in caravans na verloop van jaren vaak te wensen overlaat. Soms komt dit doordat de fabrikant heeft gekozen voor een comfort die niet bij je past of het materiaal is door jarenlang gebruik toe aan vervanging. 
Stugge, harde kussens of kussens die hun langste tijd hebben gehad en te ver doorzakken zijn dan ook de klachten die wij het meest verhelpen.
Het vervangen van de huidige vulling is een goede manier om het zitcomfort in je caravan aanzienlijk te verhogen én je vakantieplezier te verhogen. Uitgerust thuiskomen van vakantie is toch niet geheel onbelangrijk.

 
Ook het namaken en vervaardigen van afwijkende modellen met bollingen en schuintes is geen probleem. Ook zetten wij vakkundig de knopen weer in het kussen of voorzien we de kussens van een rits.

Welke kwaliteit schuimrubber als vulling voor zitkussens in caravan- of camperkussens?

Voor een goed, veerkrachtig en bovenal prettig zitcomfort adviseren wij een koudschuim vulling in de zitkussens van je caravan of camper met een minimaal soortelijk gewicht van circa 40 - 45.
Koudschuim is duurzaam en het comfort van deze vulling zorgt voor een écht comfortabele vakantie. Het materiaal is vormvast en komt snel terug in zijn oorspronlijke vorm. 
Je kunt zitkussen vulling voor camperkussens en caravankussens via onderstaande link direct online op maat bestellen in elke gewenste vorm.

Meest gebruikte kwaliteiten voor zitkussens zijn:


Heeft u afwijkende vormen en/of modellen? Via onze wizard voor zitkussens kun je vele vormen kiezen!

Direct online zitkussens op maat berekenen en bestellen >>

 

Kussens voor zowel zitten als slapen gebruiken?


In veel caravan en campers worden de zit- en rugkussens voor zowel zitten als slapen gebruikt.

Wanneer je je kussens voor zowel zitten als slapen gebruikt hebben wij speciale producten ontwikkeld die zeer geschikt zijn door de unieke combinatie van een stevige kern en een zachte toplaag. 
Door de stevige onderlaag van stevig koudschuim kent deze uitvoering een goede ondersteuning en voorkomt het te ver doorzakken bij het zitten.
De zachte toplaag zorgt voor een drukverlaging voor schouders en heupen bij het slapen en zorgt voor een fijne comfortverhogende toplaag voor het zitten.

De meest gebruikte kwaliteiten zijn:
 

Op basis van dit artikel adviseren we de volgende artikelen

-->

Vierkant Strak - Caravan/Camper

Vierkant schuimrubber op maat.
bestel
-->

Rechthoek Strak - Caravan/Camper

Het standaard rechthoekige kussen in strakke / platte uitvoering.
bestel
-->

Vierkant Strak - Zit & Slaap

Vierkant schuimrubber op maat met zachte toplaag.
bestel
-->

Rechthoek Strak - Zit & Slaap

Rechthoekig kussen / matras voor zowel zitten als slapen.
bestel
-->
-->




onze vermelding op www.keurmerk.info