Wat is Schuimrubber?

Schuimrubber is de verzamelnaam voor comfortschuimen en is de benaming die in de volksmond wordt gebruik. 

Het is de verzamelnaam voor diverse kwaliteiten flexibele polyurethaanschuimen waaronder polyether, koudschuim en traagschuim.
Niet alleen de term schuimrubber wordt veel gebruikt, ook de term schuimplastic wordt gebruikt en in een enkel geval wil men de materialen nog verwarren met piepschuim (polystyreen). 

Schuimrubber Kopen
Je zoekt schuimrubber voor zitkussens, een schuimrubber matras of je zoekt gewoon goedkoop schuimrubber? 

Schuimrubber, waar te koop?
Ons schuimplastic is gemakkelijk en snel online te bestellen voor o.a. zitkussens, rugkussens of een schuimrubber matras. Naast de online mogelijkheden kun je natuurlijk ook langskomen in onze winkel in Hoogeveen. 

Schuimrubber snijden
Je zoekt schuimrubber op maat of wilt schuimrubber kussens snijden? Zelf kussen schuim op maat zagen kan gemakkelijk met een goed gekarteld (brood)mes. Of je kunt dit door ons professioneel op maat laten zagen in elke gewenste vorm en afmeting.

Waar wordt ons Schuimrubber geproduceerd?
Onze fabrikanten zijn in Nederland en Belgie gevestigd. Wij importeren geen Schuimrubber uit oostbloklanden of Azië en verwerken alleen A kwaliteit schuimrubber.
Wij kopen nooit restpartijen, zogenaamde B kwaliteiten, op en verwerken geen foute producties van fabrikanten. Deze blokken zijn te herkennen aan een verloop in kleuren, kwaliteitsverschillen binnen het blok, vreemde formaten / grove beschadigingen. 
Dit heeft te maken met onze eigen kwaliteitseisen en de kwaliteit waar we absoluut garant voor willen staan.

Informeer altijd bij uw verkoopadres of het een A kwaliteit betreft. Een leverancier zou ten allen tijde 'open keuken' moeten kunnen bieden. Bij ons bent u altijd welkom om de productieruimte te bekijken en met eigen ogen te zien dat wij 'schone' blokken en A kwaliteit verwerken!

 
Dit is de wijze waarop de blokken schuimrubber bij ons worden geleverd. Uit deze blokken snijden wij platen en daarna het maatwerk voor uw zitkussens, rugkussens en matrassen.

Online je foam kopen en schuimrubber laten bezorgen in Groningen, Ijmuiden, Eindhoven of Amsterdam? Alles is mogelijk.


 





onze vermelding op www.keurmerk.info