Vanlife

Je bent helemaal bezig met de #vanlife lifestyle en je wilt met je busje op reis? In dit artikel bespreken we de opties die je hebt voor het vullen van je kussens met onze speciale zit & slaap producten.

Zitten & Slapen

Op de kussens van caravans, campers, vans en camperbusjes wordt vaak zowel gezeten als geslapen. En vaak zijn dáár de meeste klachten ten aanzien van het comfort.
Wil je lekker zitten én ook zo comfortabel mogelijk liggen op je kussens? Daar hebben we goede en comfortabele oplossingen voor met onze 'zit & slaap' kussens.

De kussens krijgen in hun uitvoering een stevige onderkant en zacht soepele bovenkant. Hierdoor is er voldoende draagkracht om het zitten comfortabel te houden én heb je met de zachte toplaag toch ook een fijn slaapcomfort.

Koudschuim of Polyether

Voor producten waarop wordt geslapen adviseren we ten allen tijde Koudschuim. Koudschuim is een goed ademend, ventilerend en vormvast materiaal wat het uitermate geschikt maakt voor comfortabele nachten.
Polyether kán natuurlijk worden gebruikt maar adviseren we alleen wanneer je een eenvoudige oplossing zoekt waar geen hoge eisen aan worden gesteld.

Stoffering op maat

Wil je de kussens / matrassen graag laten stofferen? Onze stoffeerderij kan dat geheel verzorgen in elke gewenste kwaliteit meubelstof, outdoorstof, kunstleer of leder. Neem voor deze dienst contact op met onze verkoopafdeling of kom langs in onze winkel.





onze vermelding op www.keurmerk.info