Zachte Rugkussens

Zoekt u zachte rugkussen vulling? Dan kunt u bij ons terecht voor een aantal goede kwaliteiten schuimrubber die prima toegepast kunnen worden als rugkussen vulling. 

Een rugkussen moet in eerste instantie voldoende ondersteuning bieden. De dikte van rugkussens bepaald dan ook mede het comfort, de duurzaamheid en de ondersteuning. De zachtere kwaliteiten zijn geschikt vanaf ca. 5 a 6 centimeter dikte en het meest toegepast in diktes
van 8, 10, 12 of 15 centimeter.

In het lichtste segment hebben we een soepele polyether sg 40 soft welke prima geschikt is voor de kussens in tuinmeubelen, caravan of boot. Dit materiaal kan toegepast worden voor kussens die minder intensief gebruikt worden (niet dagelijks).
Naast de Polyether sg 40 soft hebben we ook een fijne kwaliteit Koudschuim sg 30 extra zacht van het merk Bultex. Deze kwaliteit is zeer geschikt voor het vervangen van bijv. vogelveren en losse kussenvulling als watten en vlokken vanwege het ultra-zachte comfort. Ook zeer geschikt voor
mensen die houden van een echte ‘lounge’ rugkussen. Zeer soepel, zacht en comfortabel.

In het hogere segment hebben we twee opties voor u geselecteerd die zeer geschikt zijn voor rugkussens. We hebben het dan over Koudschuim sg 45 soft en Pantera sg 52 soft. Beide materialen zijn veerkrachtig, soepel, zacht en bieden toch een goede ondersteuning.
Pantera sg 52 heeft en iets hogere veerkracht en is iets duurzamer in gebruik ten aanzien van de vormvaste eigenschappen.

Zachte rugkussens kunnen wij in elke gewenste vorm en kwaliteit voor u op maat maken. Ook afwijkende modellen en/ of het vervangen van losse vullingen als vogelveren, vlokken, latex en watten zijn voor ons geen enkel probleem. Uw kussens weer strak, comfortabel en duurzaam opnieuw gevuld? 
Neem contact met ons op voor de mogelijkheden of bestel direct online.

Copyright © Schuimrubber.nl 

Op basis van dit artikel adviseren we de volgende artikelen

-->
-->
-->

Koudschuim Sg 45 Zacht

  • Basiskwaliteit
  • Geschikt voor normaal gebruik
  • Goede en veerkrachtige ondersteuning
bestel
-->




onze vermelding op www.keurmerk.info