• Zitkussens

  Wil je het comfort van je zitkussens nieuw leven inblazen omdat het comfort van de huidige schuimrubber vulling niet meer naar wens is? Bij ons ben je aan het juiste adres! Wij hebben jarenlange ervaring in het maken van nieuwe vullingen voor zitkussens, waarbij we gebruik maken van duurzame materialen zoals polyether en koudschuim. Hierdoor ben je verzekerd van heerlijk comfort en een langere levensduur van je zitkussens. Bovendien worden alle vullingen zorgvuldig op maat gemaakt naar jouw wensen en thuisbezorgd in heel Nederland en Belgiƫ. Wil je graag persoonlijk advies en de stalen van onze materialen bekijken? Kom dan langs in onze showroom en werkplaats in Hoogeveen (DR). Zo kunnen we samen de perfecte oplossing vinden voor jouw zitcomfort.
  Zitkussen op maat
  Bestel gemakkelijk en snel zitkussens op maat gemaakt naar jouw wensen. Je kunt hier je toepassing kiezen en de schuimrubber zitkussens in diverse vormen en afmetingen online bestellen.
  Standaard kussens
  Standaard maten zitkussens.
  Stoffeerartikelen
  Alle benodigdheden en gereedschappen voor reparatie van zitcomfort.
  Kussenvulling
  Losse kussenvulling voor het opvullen van zitkussens met vlokken, latex of andere losse vullingen.
  Schuimrubber platen voor zitkussens
  Plaatwerk schuimrubber voor het zelf repareren van zitkussens en meubelen. Polyether en koudschuim in diverse diktes verkrijgbaar
onze vermelding op www.keurmerk.info